Muž z Handlovej sa vyhrážal žene cez otvorené okno, že ju a jej rodinu dopichá nožom


Agresívneho muža spacifikovala polícia

Foto: Muž z Handlovej sa vyhrážal žene cez otvorené okno, že ju a jej rodinu dopichá nožom
Galéria: 1 fotka
Foto: pixabay.com

Páchateľ sa prišiel vyhrážať mužovi najskôr do práce, potom do rodinného domu. Nožom hrozil jeho žene, že keď mu nedá peniaze, tak ju aj s rodinou dobodá. Agresor neskôr chytil kameň, ktorým rozbil dotyčnej okno. Tá v obave o svoj život zavolala políciu, ktorá o incidente informovala na svojom profile. 

Obvinený muž najskôr prišiel za 48-ročným poškodeným do jeho zamestnania, kde silou búchal na bránu. „Následne sa presunul na adresu trvalého pobytu poškodeného, kde začal búchať na vchodové dvere a cez otvorenú vetraciu časť okna sa vyhrážal s nožom v ruke 41-ročnej poškodenej so slovami, aby mu dala peniaze, lebo inak vstúpi do domu a dopichá a pozabíja ju a jej rodinných príslušníkov, “ opisuje nebezpečnú situáciu polícia.


Galéria: 1 fotka

Po výhražných slovách zodvihol zo zeme kameň a hodil ho do okna, ktorým rozbil vonkajšiu sklenenú výplň. „Svojím konaním vzbudil u poškodených dôvodnú obavu o svoj život a zdravie, pričom skutok spáchal závažnejším spôsobom konania so zbraňou.“ Hliadka polície muža v zmysle zákona obmedzila na osobnej slobode a následne bol umiestnený v cele policajného zaistenia.

Poverený príslušník z OO PZ Handlová spracoval podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby, o ktorom bude rozhodovať súd. V prípade dokázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu




Prešov
Bratislava
Banská Bystrica
Bratislava
Žilina
Žilina
Trnava
Košice
Nitra
Banská Bystrica
Nitra
Trnava
Košice
Prešov