FOTO: V obci Chvojnica horel drevený prístrešok. Požiar vypukol v chatovej oblasti


Hasiči boli privolaní k požiaru do chatovej oblasti

FOTO: V obci Chvojnica horel drevený prístrešok. Požiar vypukol v chatovej oblasti
Galéria: 6 fotiek
Foto: Hasiči Nitrianske Pravno

Včera v noci boli hasiči z Nitrianskeho Pravna privolaní ku požiaru do chatovej oblasti v blízkosti obce Chvojnica. Požiar vypukol po 22:00 a zasiahol prístrešok a zásoby palivového dreva. Na mieste sa nachádzala jedna osoba bez zranení, píšu dobrovoľný hasiči z Nitrianskeho Pravna.  

„Informácia bola nami ihneď posunutá na Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru SR v Trenčíne. O 22:22 bol jednotke prostredníctvom FIREPORTu vyhlásený poplach,“ informujú hasiči z Pravna, ktorý boli na mieste požiaru prví.


Galéria: 6 fotiek

Po príjazde jednotky bolo prieskumom zistené, že požiarom je zasiahnutá jednoduchá drevená stavba - prístrešok s palivovým drevom v blízkosti objektu chaty v lesnom poraste. „Jednotka na likvidáciu požiaru nasadila 2x D25 prúd. Po príjazde jednotky OR HaZZ v Prievidzi bolo ihneď odovzdané velenie. Veliteľ zásahu rozhodol o nasadení ďalšieho C52 útočného prúdu,” dodávajú hasiči s tým, že požiarisko neustále monitorovali termokamerou. Po uhasení požiaru, rozobrali a rozhrabali miesto a dohášali skryté ohniská požiaru. 

 

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu




Prešov
Trnava
Košice
Bratislava
Žilina
Trnava
Bratislava
Banská Bystrica
Prešov
Banská Bystrica
Nitra
Žilina
Košice
Nitra