FOTO: Polícia robila dopravnú akciu, na Hrádku odchytili snáď každého


Dopravná akcia bola zameraná aj na osobné autá, aj na kamióny

FOTO: Polícia robila dopravnú akciu, na Hrádku odchytili snáď každého
Galéria: 6 fotiek
Foto: Polícia TN

Polícia z trenčianskeho kraja robila dopravnú akciu na D1. Na Hrádku smerom do Bratislavy odchytávali jedno auta za druhým a poriadne klepli vodičom na diaľnici na prsty. V priebehu 4-hodinovej akcie bolo zaznamenaných až 78 priestupkov, informujú policajti na svojom profile.

Dopravná akcia sa konala včera sa na diaľnici D1, na odpočívadle Hrádok v smere na Bratislavu. „Dopravno-bezpečnostná akcia bola zameraná na dodržiavanie zákazu požívania alkoholu u vodičov, dodržiavanie rýchlosti, používanie bezpečnostných pásov, prepravu tovaru, zvierat, dreva, maximálnu povolenú hmotnosť a v neposlednom rade na kontrolu diaľničných známok a mýta,“ upresňuje zámer polícia.

Galéria: 6 fotiek

Štvorhodinová záležitosť ukázala nedisciplinovanosť vodičov. Dvaja dokonca nafúkali. „Bolo zaznamenaných 78 priestupkov. Z toho 18 vodičov nemalo platnú diaľničnú známku, 1 vodič nemal uhradené mýto a 2 vodiči boli pod vplyvom alkoholu do 1 promile. Až 20 vodičov prekročilo maximálnu hmotnosť alebo rozmery vozidla.“

Polícia avizuje, že v takýchto dopravných akciách bude v rámci kraja pokračovať a vyzýva vodičov na dodržiavanie predpisov. 





Trnava
Nitra
Prešov
Banská Bystrica
Nitra
Košice
Bratislava
Žilina
Trnava
Košice
Bratislava
Žilina
Banská Bystrica
Prešov