FOTO: Na ceste z Bánoviec roztrhol auto na polovicu, nehode predchádzala vysoká rýchlosť a šmyk


Pri mladom vodičovi stáli všetci anjeli strážni

FOTO: Na ceste z Bánoviec roztrhol auto na polovicu, nehode predchádzala vysoká rýchlosť a šmyk
Galéria: 5 fotiek
Foto: Polícia TN

Obrovské šťastie mal iba 20-ročný vodič, ktorý v okrese Bánovce nad Bebravou doslova rozpolil auto. Dopravná nehoda sa stala pravdepodobne vo vysokej rýchlosti a skončila až po náraze do stromu. O nehode informovala polícia z Trenčianskeho kraja na svojom profile.

Polícia v Bánovciach nad Bebravou bola privolaná k dopravnej nehode vozidla značky Audi A8. „20-ročný vodič na ceste z obce Podlužany do Bánoviec nad Bebravou neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, stavu a povahe vozovky,” informuje polícia.

Galéria: 5 fotiek

Následkom toho prešiel vodič do ľavotočivej zákruty a dostal šmyk. „Prešiel vľavo mimo cestu, kde ľavou bočnou stranou narazil do stromu. Vozidlo sa roztrhlo na dve časti,“ opisuje incident polícia. Mladý vodič sa podrobil aj dychovej skúške na prítomnosť alkoholu, ktorá dopadla negatívne.

Pri mladom mužovi zrejme stáli všetci anjeli strážni, pretože z ťažkej nehody vyviazol len s ľahkými zraneniami. Celková škoda bola vyčíslená na 10 000 €. V zlom počasí a pri zlej viditeľnosti jazdite vždy opatrne a bezpečne. Znížte rýchlosť, prispôsobte jazdu podmienkam na ceste a majte na pamäti, že aj malé zaváhanie môže mať vážne následky,” upozorňuje polícia.





Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Trenčiansky kraj