Zomrela obľúbená riaditeľka Centra sociálnych služieb Bystričan v Považskej Bystrici, Gabriela Lukáčová


Smutná správa z oblasti sociálnych služieb, zomrela riaditeľka CSS

Foto: Zomrela obľúbená riaditeľka Centra sociálnych služieb Bystričan v Považskej Bystrici, Gabriela Lukáčová
Galéria: 4 fotky
Foto: TSK

Trenčiansky samosprávny kraj zverejnil nečakane smutnú správu. Zomrela dlhoročná riaditeľka a kolegyňa z Centra sociálnych služieb - Bystričan, Mgr. Gabriela Lukáčová. „Pani riaditeľka, ďakujeme za všetko, bolo nám cťou,“ uvádza TSK na svojej webovej stránke

Trenčiansky samosprávny kraj na čele s predsedom Jaroslavom Baškom a vedúcou Oddelenia sociálnej pomoci Elenou Nekorancovou vyjadril úprimnú sústrasť rodine a pozostalým. „S najväčšou ľútosťou sme prijali správu o odchode našej pani riaditeľky z CSS – Bystričan v Považskej Bystrici, Gabriely Lukáčovej. Lúčime sa nielen s našou dlhoročnou a nenahraditeľnou kolegyňou, ale predovšetkým s človekom s obrovským srdcom,“ píše vedenie Trenčianskeho samosprávneho kraja.

Galéria: 4 fotky

Gabrielu Lukáčovú vnímali kolegovia ako ženu, ktorá bola takmer od samého začiatku súčasťou histórie jedného zo župných zariadení sociálnych služieb. Prešla viacerými pozíciami a zanechala nezmazateľnú stopu. „Jej obetavosť, húževnatosť a prirodzený talent na prácu s ľuďmi ju predurčili na vedúci post v zariadení. Neustále pripomínala svojim kolegom, že prácu v sociálnych službách môžu robiť len ľudia, ktorí do nej vkladajú kus samého seba,“ spomínajú kolegovia. 


Mgr. Lukáčová obhájila v roku 2023 post riaditeľky CSS Bystričan, kde si vytýčila veľké ciele, ktoré začala počas funkčného obdobia plniť, no osud zariadil, že ich nestihne dokončiť. Posledná rozlúčka sa bude konať 16. 10.2024 na cintoríne Jelšové v Považskej Bystrici. Pozostalým vyjadrujeme úprimnú sústrasť.







Trnava
Nitra
Košice
Prešov
Banská Bystrica
Žilina
Nitra
Banská Bystrica
Bratislava
Košice
Žilina
Trnava
Prešov
Bratislava