Trenčanovi Mariánovi prišlo zle v Kauflande, nikto mu nepomohol, ani keď prosil o pomoc


Muž zažil počas nakupovania nepríjemný zážitok

Foto: Trenčanovi Mariánovi prišlo zle v Kauflande, nikto mu nepomohol, ani keď prosil o pomoc Foto: freepik.com

Nepríjemný zážitok čakal na Trenčana Mariána, ktorému prišlo počas nákupu v Kauflande zle. Z ničoho nič sa mu zastrelo pred očami, kvôli čomu sa musel oprieť o vozík a začal prosiť ľudí o pomoc. Smutná realita ukázala, že nevšímať si je jednoduchšie ako sa zaujímať. Muža v núdzi odignorovalo niekoľko okoloidúcich, pomocnú ruku mu podal až mladý muž so sluchátkami, ktorý nakoniec zavolal personál reťazca.

Marián sa so svojím smutným zážitkom zveril do verejnej skupiny Trenčania, kde zdieľal príbeh, ktorým chcel poďakovať mladému mužovi za pomoc a upozorniť na správanie spoločnosti.„ ĎAKUJEM TI! Ak sa tu nájdeš. Zároveň chcem poďakovať p.SBS-rovi za pohár vody a vedúcemu zmeny, ktorý počkal so mnou sediacemu na palete, pokiaľ mi to neprešlo!


Zdroj: FB Trenčania


Trenčanov príbeh chytil za srdce a v desiatkach k danej situácií vyjadrili. „Smutný príbeh!!! Ľahostajnosť až nevšímavosť ľudí je zarážajúca, najmä ak ide o slabosť. Vtedy je dôležitý čas,” napísala pani Marta ku ktorej sa pridali ďalší. „Aj mamine tam raz prišlo zle a nikto nič, nie je tam kde sadnúť, to by mohli v hypermarketoch a podobných obchodoch zlepšiť, tehotné ženy si tiež nemajú kde oddýchnuť,“ napísala svoj postreh Anna.

Iná pani Anna mala podobný zážitok, no neobišiel sa bez zranení. „Spadla som dokonca na námestí o15.30h, všade plno ľudí. Zlomila som si obe ruky, takže vstať bolo nemožné. Prosila som, mladí okolo aj zastali, ale nič, až dvaja starší páni. Dokonca mám pocit, že bezdomovci, smutné.“

Marián ešte upresnil, že slabosť ho napokon prešla a bezpečne sa dostavil domov. „Ja som chcel, len dať vedieť ľuďom, že keď niekto máva rukou, prosí niekoho nech zavolajú personál, aby prejavili trošku empatie! Nikdy neviete, kedy budete potrebovať pomôcť!”



Trnava
Banská Bystrica
Bratislava
Prešov
Žilina
Nitra
Bratislava
Banská Bystrica
Prešov
Trnava
Košice
Košice
Žilina
Nitra