Polícii v Dubnici nad Váhom sa podarilo zadržať opilca, ktorý sadal za volant. O vodičák prišiel aj keď nešoféroval


Policajti zastavili opitého muža pred jazdou autom

Foto: Polícii v Dubnici nad Váhom sa podarilo zadržať opilca, ktorý sadal za volant. O vodičák prišiel aj keď nešoféroval
Galéria: 4 fotky
Foto: mesto Dubnica nad Váhom

Mestskí policajti z Dubnice nad Váhom vďaka pozornosti pravdepodobne predišli obrovskému nešťastiu. Počas služby uvideli na kamere podguráženého muža, ktorý sadá za volant auta. Dychová skúška potvrdila podozrenie polície. Informovalo o tom mesto Dubnica nad Váhom na svojom profile.

Mestská polícia v Dubnici nad Váhom prijala počas uplynulého piatku hlásenie, na základe ktorého sa jej podarilo zabrániť možnému nešťastiu. „Za volant vozidla totiž sadol vodič s 2,38 promile alkoholu v dychu,“ píše mesto na sociálnej sieti. Muž, ktorý bol zjavne pod vplyvom alkoholu mal problémy s koordináciou. Jeho správanie zachytili kamery.


Galéria: 4 fotky

Na miesto pohybu muža okamžite vyrazila hliadka mestskej polície, ktorá situáciu preverila a v rýchlosti vyriešila bez ujmy na majetku, či zdraví.Na miesto bola privolaná aj hliadka Policajného zboru SR, tá vodiča podrobila dychovej skúške, ktorej výsledok bol 2,38 promile alkoholu v dychu,“ informuje mesto o priebehu zásahu.

Vodič okamžite prišiel o vodičské oprávnenie a bol obvinený z trestného činu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky,“ informoval náčelník mestskej polície Milan Turza. Rýchly zásah MsP zabránil vzniku vážnejšieho incidentu či tragédii. „Spolu tvoríme bezpečné mesto!,“ odkazuje.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu




Nitra
Bratislava
Nitra
Prešov
Košice
Trnava
Bratislava
Prešov
Banská Bystrica
Žilina
Košice
Žilina
Trnava
Banská Bystrica