FOTO: Dopravná nehoda v Trenčianskych Bohuslaviciach. Vodič prerazil zábradlie a skončil v kríkoch


Dopravná nehoda v Trenčianskych Bohuslaviciach vyzerala hrozivo

FOTO: Dopravná nehoda v Trenčianskych Bohuslaviciach. Vodič prerazil zábradlie a skončil v kríkoch
Galéria: 3 fotky
Foto: KR HaZZ v Trenčíne

V stredu 16. októbra, krátko pred siedmou hodinou ráno, bola ohlásená dopravná nehoda osobného motorového vozidla na ceste č. I/61 v katastri obce Trenčianske Bohuslavice v okrese Nové Mesto nad Váhom.

„Po príchode hasičov na ohlásené miesto bolo zistené, že havarovaný automobil zostal po náraze do zábradlia nad odtokovým žľabom, uviaznutý mimo vozovky, zakliesnený v krovinatom poraste. Vodič sa bez viditeľných zranení nachádzal mimo postihnutého vozidla,“ informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík.

Galéria: 3 fotky

Ako ďalej uviedol, zasahujúci hasiči zabezpečili miesto nehody a skontrolovali zdravotný stav vodiča, ktorému poskytli predlekársku prvú pomoc. Po tom, ako polícia zdokumentovala nehodu, hasiči pomocou motorovej píly a rozbrusovačky uvoľnili havarovaný automobil a prostredníctvom lanového navijáka ho vytiahli späť na cestu. Auto bolo následne presunuté na bezpečnú odstavnú plochu.

Pri záchranných prácach došlo k úniku prevádzkových kvapalín z vozidla. Hasiči tento problém rýchlo vyriešili použitím absorpčnej látky, ktorou kvapaliny odstránili z vozovky a zaistili tak bezpečnosť premávky. Táto nehoda, našťastie, neskončila vážnymi zraneniami.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov




Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy