VIDEO: V Považskej Bystrici úradujú zlodeji. Drzo sa prechádzajú po dvoroch obyvateľov


Dvojica z Považskej Bystrice sa zakráda po dvoroch

Foto: VIDEO: V Považskej Bystrici úradujú zlodeji. Drzo sa prechádzajú po dvoroch obyvateľov Foto: Peter Kostelanský

Muža a ženu, ktorých niekoľko krát nachytali obyvatelia Považskej Bystrice ako sa zakrádajú v blízkosti rodinných domov, natočili na kameru. Dvojica sa dokonca pohybuje aj po záhradách a podľa svedkov jazdia autom okolo domov, kde si vyhliadajú záhrady. 

Video zverejnil na sociálnej sieti Peter, ktorému do dvora dvojica vošla, no vyrušil ich jeho otec. „V altánku sedel môj otec. Myslel, že idu k susedom, keď ich pozdravil, tak sa otočili a išli preč. 5 minút potom vykradli suseda Mareka. Idu podľa všetkého na drzáka, kde je otvorené,” napísal nám Peter. 


Zdá sa, že dvojica je v oblasti známa a niekoľkokrát spozorovaná pre zvláštne správanie sa. „Boli aj u nás hore okolo poobedia, boli pripitý, mali pollitrovku v ruke a u Mira na pozemku trhali jablká a jedli. Keď ma zbadali, tak pozdravili a išli hore po ceste asi až na Lazy. To musia byť total primitívi, keď behajú po celej dedine a potom večer idú kradnúť, pol dediny by ich poznalo,“ napísal Ľubomír. 


Asi hodinu dozadu videl Majky muža a ženu ako pomaly jazdia po Podmaníne a hľadia ľuďom do dvorov,” pridala sa Tatiana, ktorá o dvojici tiež vedela. O situácií je podľa autora videa informovaná polícia, ktorá prípad rieši. „Akože majú guráž a tipujem aj dávku nejakého fetu,“ dodáva Peter, ktorému majetok zrejme zachránil otec na záhrade. 



 

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trenčiansky kraj