FOTO: Vodič v Motešiciach obiehal Tatrovku, následne havaroval, zraneniam na mieste podľahol


Muž nešťastie neprežil, spolujazdkyňa vyviazla bez zranení

FOTO: Vodič v Motešiciach obiehal Tatrovku, následne havaroval, zraneniam na mieste podľahol
Galéria: 5 fotiek
Foto: Polícia TN

Osudným sa mu stalo predbiehanie Tatrovky. V katastri obce Motešice sa stala včera tragická dopravná nehoda. Na ceste II/516 sa snažil vodič predbehnúť nákladné vozidlo, no dostal sa do šmyku, následkom čoho fatálne havaroval, informovala o tom polícia z Trenčianskeho kraja. 

Na základe doteraz zisteného 59-ročný vodič OMV zn. Suzuki pri predchádzaní nákladného vozidla zn. Tatra v pravotočivej zákrute zišiel vľavo mimo cestu a následne strhol vedenie vpravo, dôsledkom čoho sa dostal s vozidlom do šmyku,“ popisuje nehodu polícia. Kvôli strate kontroly nad vozidlom vodič zišiel mimo vozovku, kde sa viackrát prevrátil a auto ostalo stáť v poli na kolesách.  


Galéria: 5 fotiek

Vo vozidle sa okrem 59 - ročného vodiča nachádzala 49-ročná spolujazdkyňa, ktorá neutrpela žiadne zranenia. Muž na mieste podľahol. Polícia po nehode vykonala obhliadku miesta činu za prítomnosti znalca z odboru cestnej dopravy, kvôli čomu bola cesta viac ako tri hodiny neprejazdná. 

Poverený príslušník PZ z Trenčína začal trestné stíhanie vo veci prečinu Usmrtenie. Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody sú momentálne predmetom vyšetrovania.  






Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trenčiansky kraj