Pripravte sa na obmedzenie v Handlovej. Prejazd cez Lipovú ulicu na Mierové námestie bude uzavretý


Dopravné obmedzenie na Lipovej ulici v Handlovej

Foto: Pripravte sa na obmedzenie v Handlovej. Prejazd cez Lipovú ulicu na Mierové námestie bude uzavretý Foto: Redakcia

Mesto Handlová informovalo vodičov, že z dôvodu havarijného stavu kanalizácie na Lipovej ulici bude potrebné obmedziť verejnú dopravu v tomto úseku. Celý profil ulice sa bude rozkopávať po celej šírke komunikácie, preto nie je možné zabezpečiť jednosmernú premávku.

Vjazd a prechod cez ulicu Lipovú na Mierové námestie bude pre motoristov uzavretý od piatka 25. októbra, ďalej v sobotu 26. októbra a v pondelok 28. októbra od 8:00 do 17:00 hod. Podľa referenta dopravy je čas uzávery nastavený tak, aby rodičia stihli priviesť ráno svoje deti do školy do 8:00 hod.

Z dôvodu zabezpečenia prístupu vozidiel na Mierové námestie či k záhradkárskej lokalite aj v čase uzávery na Lipovej ulici, bude dočasne sprístupnená cesta len pre osobné motorové vozidlá od ulice Československej armády cez chodník pred bytovým domov,“ dodáva mesto.

Foto: handlova.sk

Ďalšia uzávera komunikácie

Po oprave kanalizácie sa predpokladá ďalšia uzávera vjazdu na Lipovú ulicu od stredy 30. do štvrtka 31. októbra z dôvodu asfaltovania komunikácie, ktoré sa bude vykonávať v dvoch vrstvách. Finálna povrchová úprava je naplánovaná po 1. novembri, pri ktorej už nebude obmedzená verejná doprava.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trenčiansky kraj