Pátranie po 83-ročnom Ľudevítovi z Handlovej má šťastný koniec. Hľadali ho 11 hodín, no podarilo sa


Po 11-hodinovom pátraní našli 83-ročného Ľudevíta z Handlovej živého

Foto: Pátranie po 83-ročnom Ľudevítovi z Handlovej má šťastný koniec. Hľadali ho 11 hodín, no podarilo sa Foto: Polícia TN

Polícia z Prievidze pátrala po nezvestnom 83-ročnom pánovi Ľudevítovi M. z Handlovej. Pátranie bolo vyhlásené 24. októbra 2024. Manželka ho naposledy videla o 04:30 hod, keď odchádzala z domu. Odvtedy o ňom nemala žiadne bližšie informácie, informovala polícia z Trenčianskeho kraja na svojom profile.

Popis osoby:

Výška: 170 cm vysoký, strednej postavy,

prešedivelé krátke vlasy, krátka šedivá brada, 


bledo modré oči,

chôdza zhrbená v dôsledku veku

zvykne nosiť slnečné okuliare

Popis oblečenia:

hnedé hrubé nohavice,

károvaná čierno - biela košeľa,

zelená šiltovka,

modro - šedá mikina

fialovo - šedý ruksak

Akékoľvek informácie o pobyte alebo pohybe nezvestného oznámte na známom čísle 158 alebo formou súkromnej správy na Facebooku Polícia SR – Trenčiansky kraj.  

Aktualizované 26. októbra o 12:05: Pohotovostný pátrací tím a Záchranný systém Slovensko informovali, že nezvestný senior sa našiel živý. Náročná pátracia akcia trvala vyše 11 hodín a do hľadania sa zapojili desiatky policajtov, hasičov, horských záchranárov, psovodov i dobrovoľníkov. Nasadená bola i letka Ministerstva vnútra SR a drony s termovíziou. Viac o priebehu úspešnej pátracej akcie sa dočítate v článku nižšie: 




Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Trenčiansky kraj