Policajti v Trenčíne chceli skontrolovať vozidlo kvôli poškodenému svetlu, nakoniec tam našli drogy


Polícia v Trenčíne zastavila vodiča kvôli svetlu, nakoniec našla drogy

Foto: Policajti v Trenčíne chceli skontrolovať vozidlo kvôli poškodenému svetlu, nakoniec tam našli drogy Foto: Polícia SR - Trenčiansky kraj

V noci zo soboty na nedeľu policajná hliadka železničnej polície v Trenčíne spozorovala na ceste I/61 v časti Opatová vozidlo značky Škoda Octavia, ktoré malo poškodené predné svetlo. Policajti sa rozhodli vozidlo skontrolovať, pretože jeho svetlo nesvietilo správne.

Hliadka následne zastavila vodiča v obci Trenčianska Teplá, časť Dobrá. „Pri komunikácii s vodičom si všimli, že javí známky požitia alkoholu alebo iných omamných látok,“ priblížila polícia Trenčianskeho kraja. Dychová skúška na alkohol však bola negatívna, ale test na drogy odhalil prítomnosť amfetamínu a metamfetamínu. Vodič sa následne priznal, že pred dvoma dňami užil pervitín a odvtedy nespal. Kontrola tiež ukázala, že má platný zákaz šoférovať motorové vozidlo.

Podozrivé vrecká na sedadle

Počas ďalšej prehliadky auta si policajti všimli plastové vrecko s podozrivou zelenou sušinou. 33-ročný vodič dobrovoľne vydal policajtom plastové vrecko, v ktorom podľa jeho slov mala byť marihuana. 

„Ďalej z vrecka vybral rovnako 1 ks plastového vrecka s obsahom bielej sušiny, pri ktorej uviedol, že je to tiež marihuana, 1 ks plastového vrecka s obsahom bielej kryštalickej látky, o ktorej uviedol, že je to extáza, a 1 ks zatavenej striekačky s obsahom bielej kryštalickej látky, o ktorej uviedol, že je to pervitín,“ ozrejmila polícia.

Policajti muža následne previezli na lekárske vyšetrenie, ktoré potvrdilo prítomnosť omamných látok. Po vyšetrení ho previezli na obvodné oddelenie, kde prebehli ďalšie potrebné úkony.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trenčiansky kraj